HB Milieutechniek B.V. is uw partner bij de voorbereiding en ondersteuning betreffende grond- en bodemsaneringen en G.W.W. werkzaamheden. HB Milieutechniek heeft ervaren specialisten die u begeleiden door de huidige wet- en regelgeving.


De werkzaamheden van HB Milieutechniek bestrijken diverse terreinen. Kortweg: Hebt u een probleem in relatie tot grond, dan hebben wij wel een passende oplossing. Daarbij kan het gaan om het herstraten van een oprit, maar ook om het compleet saneren en bouwrijp maken van een flink terrein. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het goede adres.
 

 

 

 

Onze specialiteit is het regelen en uitvoeren van grondwerken in de ruimste zin van het woord. Daarbij hebben wij de categorieŽn grofweg ingedeeld:

Bodemsaneringen en specialistische zeefwerken;

Grondhandel en levering van zand, grond en andere materialen;

Aannemingen betreffende Grond- Weg- en Waterbouw;

Mediatie, advies en begeleiding van (sanerings) werken;

Bodemonderzoek en partijkeuringen;

Asbestgerelateerde activiteiten.


 

U kunt op de links hiernaast nadere toelichting vinden.
 

 


HB Milieutechniek is ontstaan door de combinatie van kennis en kunde van ervaren specialisten. Deze hebben ieder vanuit een verschillend aspect hun ervaring in het bedrijf ingebracht. De doelstelling van HB Milieutechniek is om in goed overleg en in samenwerking met de klant de werkzaamheden conform de regels uit te voeren, en daarbij gebruik te maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Op die manier kan HB Milieutechniek financieel alsmede technisch een passende en aantrekkelijke aanbieding voor u maken.


 

Met betrekking tot de werkzaamheden is ons niet snel iets teveel. Wij maken daarbij gebruik van diverse partners. Hierdoor kunnen wij u ook diensten aanbieden die wij zelf niet in ons pakket hebben. Door ervaring kunnen wij deze diensten zonder overbodige franje, maar ook zonder tekortkomingen voor u verzorgen, zodat u niet wordt geconfronteerd met extra kosten of vertragingen.


Uiteraard verzorgen wij uw offerte vrijblijvend!
 

Website counter